ue

FAQ

Sliwki

KLASYFIKACJA I SORTOWANIE ŚLIWEK PRZY UŻYCIU SYSTEMU WIZYJNEGO

PARAMETRY KLASYFIKACJI:

• Rozmiar 
Klasyfikacja śliwek ze względu na rozmiar odbywa się na podstawie analizy serii zdjęć z uwzględnieniem cech charakterystycznych śliwki (np. kształt)

• Kolor
Zainstalowane w systemie wizyjny kamery analizują serię zdjęć umożliwiając rozpoznanie produktu ze względu na wybarwienie. 

• Jakość zewnętrzna
Za pomocą kamer system wizyjny dokonuje oceny powierzchni owoców i rozpoznaje uszkodzenia zewnętrzne (np. uszkodzenia mechaniczne). 

 

ZALETY:

  •  Autorskie algorytmy opracowane na bazie systemu Linux umożliwiają badanie produktów w czasie rzeczywistym. Dzięki temu nowatorskiemu rozwiązaniu obliczane są określone parametry badanych obiektów, co odróżnia nasze oprogramowanie od innych systemów wizyjnych, bazujących na porównaniu ze wzorcem.
  • Oprogramowanie może być dostosowany do każdej maszyny sortującej usprawniając tym samym procesy sortowania.
  • Konfiguracji systemu dokonujemy na indywidualne zamówienie klienta.
  • Gwarantujemy stałą jakość, dzięki trwałym podzespołom ze stali nierdzewnej oraz stałą wydajność.
  • Przyjazny dla użytkownika interfejs umożliwiający zmianę parametrów sortowania w czasie rzeczywistym. 

Zapraszamy do współpracy!

Owoce i warzywa świeże

Owoce i warzywa świeże

Masz pytania?Zadzwoń do nas:

48 608-624-870

48 377-99-99

Lub zostaw Twój numer telefonuOddzwonimy do Ciebie.

Wpisz nr telefonu.

Przepisz kod z obrazka.